Revista Art e sans

Quan la Núria, de la revista Artesans,va trucar, ho recordo molt bé, estava en una parada de la Firagost de Valls, era un matí molt calorós i encara no passava molta gent. Feia dies que ens perseguíem, ara trucava ella ara trucava jo, però no hi havia manera. Finalment vàrem parlar. Quan em va explicar el seu projecte el vaig trobar genial, la seva revista fa monogràfics sobre productes artesans. Em va explicar que busca per tot el territori artesans i petites industries, i en feia un article. Ella s’encarrega de fer l’entrevista, visita l’elaborador i en fa les fotos. Em va convencer, i aquesta setmana ha sortit la revista. L’entrevista més que una entrevista va ser una conversa de moltes coses, de cuina, de vida, de tragectòria, en fi, amb el què m’agrada parlar, segurament va tenir força feina a fer-ne un resum.

us deixo la pàgina i així ho podeu llegir.

Deixa un comentari

0

Comença a escriure i apreta Enter per cercar

gelea de vi