Brownie de xocolata, avellanes i gelea de cúrcuma

A casa, des de fa 11 anys hi viu la Victòria. La seva imaginació a vegades ens fa pensar que viu en un món paral.lel. Per sort, i amb els anys, com diem a casa, la seva energia s’ha canalitzat cap a la cuina… les seves creacions són molts cops atrevides i il.luminades. A passat un temps, i ha començat a aprendre que quan estem a la cuina, primer hi ha d’haver ordre (que costa molt), tenir les idees clares de què es vol fer i després deixar anar la imaginació. Per això, i moltes més coses, crec que podem començar una col.laboració en el bloc, on ens explicarà i ens farà les seves receptes.

Comencem?

Aquesta recepta és un homenatge a la seva gran passió, la XOCOLATA NEGRA!!

Ens ha preparat un brownie de xocolata, avellanes i cúrcuma, cal dir que li agrada molt totes les espècies i sobre tot el picant. La cúrcuma i el gingebre són dues de les seves preferides. Amb xocolata? perquè no!!

 

Ingredients:

  • 100g de mantega
  • 50g de farina
  • 100g sucre
  • 3 ous
  • 250g de xocolata negra
  • 100g d’avellanes torrades (nosaltres hem fet servir les súper avellanes de Ca Rosset, de l’Ester)

per a la cobertura.

  • 200ml de nata
  • 200g de xocolata

Gelea de Cúrcuma al gust i cúrcuma en pols.

 

 

 

Procediment:

Primer de tot, encenem el forn i el pre-escalfem a 180 graus. Preparem el un motlle de 20cm x 20cm untat amb mantega i una mica de farina.

En un bol gran hi barregem la mantega, la farina, els ous i el sucre. Hi afegim la xocolata fosa  (la desfem a 50graus) , i les avellanes, ho barregem tot, i ja ho podem posar al motlle, i ho enfornem.

 

 

Per a la cobertura:

Posem la nata i la xocolata al bany maria, fins quedi ben desfet, i banyem el brownie, ho deixem refredar. La Victòria va tallar el brownie en quatre abans de banyar-lo.

Val molt la pena  esperar-nos i posar-lo a la nevera.

Abans de menjar: Espolsem amb la cúrcuma en pols i l’acompanyem amb la gelea de cúrcuma.

 

Deixa un comentari

0

Comença a escriure i apreta Enter per cercar