Nova recepta de la Victòria. Ja us he explicat que no pot quedar-se mai quieta, prefereixo que es posi a fer alguna cosa a la cuina que… cal explicar-ho? No cal, em sembla. A Més així en podem gaudir tots.
Aquesta recepta la va treure d’un llibre que tenim de Webos Fritos.
La Victòria quan vol fer una recepta, primer busca una recepta que li fagi gràcia i després mira si té tots els ingredients, si no els té els va a comprar, ha de ser al moment, esperar a l’endemà costa una mica, encara. El què li va agradar d’aquest recepta és que es fa en pots individuals, és molt detallista, i li encanta que no falti ni un sol detall.
En aquesta recepta fins i tot les fotos les ha fet ella. Aquí la teniu:
Ingredients:
Pel Flam:
- 3 ous
- 300g de llet
- 90g de sucre
Pel pa de pessic:
- 3 ous
- 90g de sucre
- 90g de farina de reposteria
La recepta diu que necessitem gots de vidre que resiteixin la temperatura del forn, la Victòria va fer servir pots de melmelada reciclats.
Primer de tot pre-escalfem el forn a 180º.
Posem els ingredients del flam i els barregem fins que quedin ben integrats. I ho repartirem en gots. La recepta original posa que hi posem caramel al fons dels pots, a nosaltres no ens agrada el carmel i no hi vàrem posar res.
Els posem en una safata alta, i l’omplim d’aigua calenta i ho posem al forn. Uns 35 minuts.
Preparem la barreja del pa de pessic, ho batem tot junt amb les baretes uns 5 minuts.
Quan falti uns 10 minuts ho traurem del forn i els acabarem d’omplir amb la barreja del pa de pessic.
Ho tornem a posar al forn i ho deixem coure uns 15 minuts més.
Ho deixem refredar i ja ens ho podem menjar.
La Victòria com a bona llépola que és, no va esperar ni que estigués fred. Anava dient, “Ui, que em cremo!!” però no en va deixar ni una engruna.