Fer feina i que ho pogueu veure tothom, i TV3

Ahir, vàrem començar el dia fent feina d’una manera diferent.  Des de fa temps, i suposo que ho creiem des de sempre, participem en totes les jornades, networkings, que podem anar. En un món on la informació és tant fàcil d’arribar-hi, jornades com les que ahir  serveixen per veure i conèixer altre gent, territoris, realitats, punts de vista i solucions, que segurament, des de casa, no hi haguessis caigut.

 

alguna imatge de la pausa

 

Agronyam

Les d’ahir, crec que van ser les primeres d’Agronyam, tenien la intenció d’agrupar diverses inquietuts, i exemples, de solucions o no, de poblemes que podem tenir petites i micro empreses rurals.

Sabiem que assistir a una jornada així no seria la GRAN solució a tots els problemes, però ens podria donar eines, com a mínim, per reflexionar.

 

Creiem que hi ha moltes coses a millorar, aquí no cal que us ho expliquem. Quedem-nos amb l’espai, a la Vínicola de Nulles, les persones que hi vàrem assistir i totes les explicacions que vàrem sentir.

Només una cosa, creiem que iniciatives s’aquestes serveixen per enriquir-nos, però que si s’unisin totes les administracions, totes les associacions, segurament podria ser més enriquidor.

 

 

Dins de la jornada també és va fer un petit networking, una oportunitat per poder explicar què fem i com ho fem.

 

 

Us deixem l’enllaç del TN Comarques, on parlen de la jornada.

D’aquestes jornades ens endurem totes les persones que hem pogut conèixer, persones que treballen en el territori i pel territori.

 

 

 

Deixa un comentari

0

Comença a escriure i apreta Enter per cercar