UN BON COMENÇAMENT D’ANY

Comencem l’any, i des de la última vegada que vàrem escriure alguna cosa, han passat molts dies. Per falta de programació o per falta de capacitat de fer feina, he abandonat l’escriure en el bloc. Final d’any significar tenir molta feina, i millor, però d’una manera molt boja. Per molta previsió que tinguis no l’encertes mai. I aquest any ha sigut un any extrany.

M’he trobat fent feina a hores intempestives, això pels autònoms no és cap novetat. Qui no ho ha sigut mai, no ens pot entendre. Dins la llibertat que representa ser el ‘jefe’ d’un mateix, on els horaris i els objectius els maques un mateix, també hi ha l’acceptar que a vegades s’ha de treballar, encara que l’oficina ja estigui tancada.

Un autònom no és una màquina, és una persona, que dins d’aquest món, ho ha de fer tot. Trucar, courere, pelar, fer papers, rentar, pensar, facturar, etiquetar, tot, tot, absolutament tot. I és aquí, on em sento més sola. Des de les institucions, estaments oficials etc. ens tracten igual que una súper empresa. I ric per no plorar, un autònom és un autònom, i arribem on podem.

 

En una societat com la que vivim, les exigència de la immediatesa, ens ajuden ben poc. Quan un client et truca i et demana una comanda d’un dia per l’altre, has de fer mans i mànigues per poder-la fer, però a vegades no podem….som humans.

 

I aquests mesos és el què m’he trobat, que no arribava enlloc, però havia de ser a tot arreu. Pels pròxims reis em demanaré el do de la omnipresència.

 

Aquest entrada sembla una justificació….anem a coses més interessants.

Com que els què veniu als tastos i maridatges m’ho demaneu bastant seguit, ben aviat farem un curs amb receptes dels tastos, explicant, practicant i tastant els plats de les receptes.I  per anar fent boca aquí en teniu una, de ben fàcil, de l’últim tast+maridatge d’escumosos del món.

       

AMANIDA DE FLORS

ingredients

  • pastanagues tallades com si fossin papardelles
  • enciams, fulles tendres, etc
  • magranes
  • atmelles torrades i picades
  • oli d’oliva extra verge
  • agredolç de maduixa
  • pebre rosa
  • flors comestibles: pensaments, caputxines, etc el què trobem

 

Farem les pastanagues al vapor fins que quedin al dente. Les deixarem refredar.

 

En una paella, enrossirem les atmelles, fora del foc hi afegirem l’oli, unes gotes de vinagre i una culleradeta de pebre rosa. Ho barregem bé, i ho deixem refredar.

 

Pel muntatge del plat: en un bol, al fons hi posarem les pastenaques, al damunt una mica de barreja d’enciams. Just abans de portar a taula, i posem la magrana i l’amanim amb la vinagreta i sal al gust. En aquest cas hi vàrem posar flors de pensaments. Per la primavera trobaríem més varietat, que ara no trobem.

 

 

 

Deixa un comentari

0

Comença a escriure i apreta Enter per cercar