Dissabte, 3 de febrer

Els dissabtes acostumo a fer el cafè amb la Carme, ens posem el dia de les novetats de la setmana, del dubtes i preocupacions …. molts cops els minuts passen a ser hores, se’ns fa tard, però sempre val la pena, sempre surt algun tema o alguna idea boja, d’aquelles que si les pots portar a terme, seria un  sonmi. Algunes d’aquestes idees només seran sempre idees, però algunes arriben a bon port.

 

anem a fer un cafè?

Dissabte, la rutina de cada dissabte, et despertes abans de que soni el despertador, et vas incorporant a la vida, obrint els ulls a poc a poc, i com cada matí, llegint una estoneta. És un petit plaer cotidià, diari. Llegir una estona per poder aixecar-se amb més vitamines, amb més ganes, amb més energia. Els dissabtes, allargo aquesta estoneta, fins que crec que ja és una hora prudent de preguntar a la Carme si vol anar a fer un cafè.

Anem a fer un cafè?

Dissabte, no sé per que, sóc incapàs de fer dissabte. És el millor dia de la setmana, realment més igual si treballo com si no, per a mi és el millor dia de la setmana. M’agrada el ritual del cafè, i de la migdiada llarga, amb la companyia dels gats i la tele. I màgrada no haver de marxar a la tarda, ni haver d’agafar el cotxe.

 

 

Dissabte és el dia de la reflexió, és quan pares un moment per pensar amb tot el què has fet durant la setmana i el què no, que si vols, la feina no l’acabes mai. És el moment de pensar com fer el què vols fer…

 

llibres per poder treballar

La Carme, que té una ment desperta i sempre fa salts com un conill, d’un tema a l’altre, i sempre intentant lligar-ho tot, aquest dissabte ja em va embolicar… Li explicava que per Setmana Santa, tenim pensat de fer un Tast+Maridatge extra, diferent. Molt atentament, ho va escoltar tot, i quan vaig acabar, les idees li van començar a sortir…

 

Realment si tot arriba a bon port, pot ser un abans i un després. Si som capaços de fer-ho realitat, l’experiència podrà ser total.

 

Us hi animeu? nosaltres ja hi estem treballant, des de la nostra simplicitat i proximitat.

Deixa un comentari

0

Comença a escriure i apreta Enter per cercar