TASTETS CONFINATS #4

Benvolguts amics

Com va tot? teniu ganes de tast?

Ja falta menys, esperem.

Com hem anat fet aquestes setmanes us proposem una sèrie de plats/tastets dels que podríeu tastar si vinguessiu a fer un Llépol al plat, aquest és un resum dels millors maridatges que hem anat fet aquests 4 anys.

Us preparem els platets i us els podeu emportar a casa, per gaudir-los quan vulgueu. Us proposem 3 dies per recollir les comandes, però si hi algú que li interessa un altre dia o un altre moment, ens podem posar d’acord. Us recomanem que ens aviseu amb temps, hi ha plats que necessiten 48 hores per coure’s, i segons com, no tindríem temps de fer-los. una forta abraçada a tothom i amb moltes ganes de tornar-vos a veure

Quines ganes de tornar a obrir, però impossible encara. Ens podem anar veient a distància però encara no podrem compartir taula.

Aquestes petites rutines feien que el món fos atractiu i actiu, aquest confinament ens ha fet tancar-nos però, en meu cas, m’ha fet pensar molt amb la fragilitat del nostre món, de com l’hem anat vivinti de com el volem viure a partir d’ara. Ens haurem de fixar molt en les petites coses, i anar fent.

fins la setmana que ve, que portarem més propostes!!

Deixa un comentari

0

Comença a escriure i apreta Enter per cercar