Llépol al plat/ a casa desconfinats 10#

Ja portem 10 setmanes fent Llépol a Casa, i continuem. Des de fa unes setmanes que hem afegit a la promosta nous vins i nous platets maridats, preparats amb productes de temporada, i sempre que podem ecològics. platets que preparem per què us sentiu que esteu a casa vostra.

No has vingut mai i no saps què et trobaràs? Llépol no és un restaurant, és un punt de partida, on el menjar i el beure són un element més de tot l’engranatge

Fem una proposta setmanal de tastets, amb plats estrella, d’aquests 4 anys, però ens hem adaptat a les circunstàncies, amb molt més espai, i menys gent. Els acompanyarem amb vins de la comarca, vins que ens agradaria que els coneixesiu. Aquest mes trobareu tres vins del Celler Sicus de Bonastre i un del Celler del Cesc de Nulles.

Interpretem i refem plats que ens emocionen i ens agraden. Des del nostre punt de vista i la nostra manera de ser. Amb productes de proximitat i del temps.

Llépol a casa: En format per que us ho pogueu endur a casa. Per moments especials, o no, per la comoditat de no pensar en què heu de fer per menjar, o per menjar alguna cosa diferent….

Llépol al plat: per venir i quedar-vos una estona amb nosaltres, a Llépol, per gaudir de l’espai, dels petits moments.

Tot això és Llépol desconfinat, per que de mica en mica, podem tornar a gaudir de les petites coses.

Deixa un comentari

0

Comença a escriure i apreta Enter per cercar