LLÉPOL A CASA O TAKE AWAY NOV1

Aquí us presentem la proposta per aquests dies de tancament.

No ens han deixat cap altra manera de treballar, ens hem re-inventar, amb poques ganes, però amb molta il·lusió. Sense saber que pot passar, i si podrem tirar endavant.

Sé que molts companys quan puguin tornar a obrir, els hi serà molt difícil continuar, si és que poden obrir. Som molt consciènts que aquesta pandèmia ens porta directes a una crisi sanitaria, però també econòmica i social. Som molt conscients que no ho tenim ni ho tindrem fàcil, que haurem de lluitar més que mai, i que ens sentim sols. Molt abandonats per un estat pobre, en tots els sentits, i que si no fem pinya, ara més que mai, no hi haurà un futur per a moltes famílies.

D’aquests dies que tot sembla foscor, hauríem d’ajudar-nos més que mai, i continuar fent xarxa, tots som importants, i tots podem fer alguna cosa.

El que diré semblarà un tòpic, però ara més que mai, comprem de proximitat, a la botiga del costat de casa, al pagés que tens de veí, o al restaurant/bar del teu poble, aquesta xarxa l’hem de fer entre tots. Fer un munt de petits gestos pot fer canviar les coses, i pot marcar la diferència.

Gràcies amics per tot el suport que ens heu fet arribar!! una forta abraçada!!

per això la única sortida que tenim per poder continuar fent platets, és el Llépol a casa, i mentres tan, aprofintant per fer melmelades i altres invents.

Deixa un comentari

0

Comença a escriure i apreta Enter per cercar