LLÉPOL AL PLAT ABRIL #01

Per setmana Santa obrim el divendres, dissabte i diumenge migdia, de 13:00 a 16:30.

Com sempre, us hem preparat una proposta per aquesta setmana, amb algunes novetats.

Continuem cuinant amb productes de proximitat, i sempre que podem ecològics. Re-interpretant la cuina a la nostra manera, amb receptes tradicionals o no tan tradicionals.

Ens voleu conèixer? Som Llépol, on les melmelades van ser el punt de partida del nostre particular camí, on vam serguir per dreceres que ens portaren cap al món del maridatge i el món del vi, i continuem per una aproximació a la gastronomia des de tots els angles. Ens queda molt camí per fer, ens hi vols acompanyar?

Cada setmana anem proposant diferents plats i diferents vins, per seguir el nostre camí particular, on ens portarà? Allà on ens porti, l’arribada a algun lloc no és el més important, el més important és el camí que haurem de fer per arribar-hi.

Reserves al 609789920 o a bet@llepol.cat

Deixa un comentari

0

Comença a escriure i apreta Enter per cercar