LLÉPOL AL PLAT

Temps de cireres- especial cireres

Hem començat el maig i aquí tenim les cireres! Per nosaltres és el moment més especial de l’any, és la collita més important. Si, si, són també pagesos de fruiters, en un entorn on majoritàriament es cultiva la vinya, oliveres i horta.

Nosaltres som pagesos de fruita, i la cirera és el principal cultiu.

D’aquí a Llépol, hi ha un gran pas. Us deveu preguntar, com vam passar de ser pagesos a cuiners? La conexió van ser les melmelades.

Segurament, si mai ens haguéssim posat a fer melmelades, no hauria sortit la idea de fer tastos, ni maridatges ni tallers de cuina. Teníem una cuina i l’hem aprofitat. Això si, ha sigut una adaptació constant.

Cronològicament, primer vam començar a fer melmelades amb les fruites i verdures que teníem a mà. Per coses de la vida, vam començar a fer tastos maridatges, amb vins i plats, pensats especialment per a cada vi que tastàvem. Primer ho fèiem a la cuina, i fa tres anys vam fer una sala polivalent, on vam passar a fer-los. Els tastos maridatges els hem anat fet un cop al mes. Arrel de fer-los, moltes persones que hi assistien, ens van començar demanar que per que no obríem més dies. I així va començar Llépol al plat/a la fresca. Obrint els divendres i dissabtes al vespre, amb una proposta que va canviant, segons els productes que trobes al camp.

Però fa més d’un any, ens va arribar a les nostres vides, una pandèmia mundial, que encara que volguéssim treballar no ho hem pogut fer amb normalitat, i la major part del mesos ni tant sols hem pogut obrir, i quan ho hem pogut fer, ens han deixat uns horaris i unes capacitat que ens fan treballar al mínim.

I en veure’ns limitats els horaris, vam començar a obrir els migdies dels caps de setmana.

Després de l’explicació, només ens cal dir, que continuem amb tantes ganes com el primer dia, que tenim moltes ganes de tornar a obrir als vespres, i això aquest divendres ho podrem tornar a fer.

Amb la nova proposta de la cuina amb cireres:

Podeu reservar trucant al 6097899 o a bet@llepol.cat o

Aquí per divendres

Aquí per dissabte migdia

Aquí per dissabte vespre

Aquí per diumenge

Deixa un comentari

0

Comença a escriure i apreta Enter per cercar