Tardor a la taula

Comencem la tardor i tal com canvia el paisatge, també canvia l’horta. De fet, com que ja no fa tanta calor, comencem a menjar plats calents i de cullera, com a mínim a casa meva. Que no recordo l’últim dia que vam fer caldo!! Cremes, sopes, llegums amb suc, etc… tot un món, amb els fruits de la tardor, carabasses, moniatos, remolatxes, per sort tenim un llarg etc i preparar-nos pel llarg hivern. Però el rei, sens dubte, són els bolets. I a Llépol, ens adaptem al què anem trobant, i els bolets, ens agraden molt, tant si anem a buscar-los, com si els cuinem o ens els mengem…

I aprofitant aquesta fantàstica temporada, us portem la nova proposta per aquests dies, ja sabeu, que sempre anem adaptant la carta segons anem trobant….

Deixa un comentari

0

Comença a escriure i apreta Enter per cercar