PROPOSTA D’AQUEST NOVEMBRE

Contant que sempre preparem les propostes segons els productes que trobem al mercat, intentem que siguins de temporada i de proximitat, i ecològics, sempre que podem. I segons el què trobem, fem la nostra proposta, per tant, és una proposta dinàmica, en un canvi continuat, i en evolució constant.

De fet, qui em conèix sap que m’agrada canviar i provar coses noves, i crec que la nostra proposta /carta és un bon reflexe de com sóc o som. Cada setmana hi ha platets que canvien, o que evolucionen, on anem adaptant-nos a la temporada que estem.

S’ha de dir però, hi ha plats que encara que sembla que canviïn, en escència són sempre els mateixos. Són aquells plats que creiem que ja són uns clàssics de casa nostra, com per exemple la cansalada, les costelles lacades, el fricandó, el tàrtar de salmó o el pastís de formatge. Plats que fa molt temps que els anem fent i que no els deixem de fer per votació popular 😉

Per això cada setmana us proposem una petita carta, amb platets de tots tipus.

On els vins del nostre territori tenen una gran importància. Creiem que des dels vins i la gastronomia podem descobrir el territori on vivim, la conca del riu Gaià, l’Alt Camp i com no, el Camp de Tarragona. De fet no deixem mai de parlar de paisatge, sigui en un pot fet melmelada o en plat, viatgem i coneixem!!

I feta la reflexió, us deixem la proposta d’aquesta setmana:

SI VOLEU VENIR: 609 78 99 20 o bet@llepo.cat

Deixa un comentari

0

Comença a escriure i apreta Enter per cercar