Llépol, espai gastronòmic

Aviat farem 6 any, i Llépol ha evolucionat i ha canviat molt. Hem passat a ser un obrador de melmelades a un petit restaurant de caps, fent plats amb productes de temporada i acompanyats amb vins del territori.

De fet, cada setmana adaptem la nostra carta, amb nous plats, segons el què trobem al mercat.

Amb aquesta evolució, Llépol no només són melmelades, també són tastos, maridatges, cursos, tallers i petit restaurant, tot relacionat amb el menjar i el beure, per això hem cregut que s’havia de modificar el nostre logo. De fet no sabíem quin/que posar, que expliqués o definís qui som, què fem i el que ens agradaria fer. Després de pensar-ho molt, i de preguntar, també molt, un amic ens va suggerir el d’espai gastronòmic.

Espai gastrònomic: sense pretencions, i només per la relació que tenim amb el menjar i el beure.

Què us sembla? ens defineix?

Aprofitem i us deixem la carta d’aquesta setmana:

Recordeu: obrim els divendres de 21:00 a 23:00, els dissabtes de 13:00 a 16:00 i de 21:00 a 23:00 i diumenges de 13:00 a 16:00. Per reserves: 609789920

Deixa un comentari

0

Comença a escriure i apreta Enter per cercar

amanida de bacallà amb maduixes