Llépol a l’abril

I tornem a començar un altre mes, el món és canviant i el productes també. Estem a punt d’arribar a la Setmana Santa, que té una cuina ben especial, des de les mones, torradetes de Santa Teresa o altres dolços, al xai, cabrit, com també el bacallà, cuinat de mil i una maneres. Són tantes les receptes i plats, que en podríem fer un monogràfic.

Anem al gra, l’abril arriba i nosaltres anem canviat plats i productes, adaptant-nos al producte de temporada. La nostra carta és dinàmica i sempre en moviment: tot i que cada mes intentem posar una base que després pot modificar-se.

Aquest mes hem pensat aquests plats, a veure què us semblen:

Som-hi mes d’abril, la primavera ja ha arribat, a veure si el “temps” ens deixa somriure una mica més.

Si voleu estar informats del què anem fent el dia a dia, segueix-nos a les xarxes socials (Instagram, facebook o twitter)

Deixa un comentari

0

Comença a escriure i apreta Enter per cercar