TAST+MARIDATGE DE CERVESES

El dia 10 de juny, a les 9 del vespre, farem el primer tast+maridatge de cerveses.

Després de 6 anys fent tastos+maridatges de vins, aquest cop, fem el primer tast+maridatge de cerveses.

Qui ens farà de conductor del tast, amb les seves explicacions i comentaris serà en David Bea de Tarraco Beer Somelier.

Tastarem:

1.-Twins In Solem. És una blonde ale, una cervesa rossa d’alta fermentació, fàcil de beure però amb cos mig i bon sabor a malts i pa. Un puntet afruitada. Amb 4.7 graus. Feta per Twins Craft Beer, l’únic bar artesà de Tarragona. Et marida bé amb salats, fumats, assecats o qualsevol entrant que vulguis posar que no sigui molt potent.


2.-De Glazen Toren Saison d’Erpe-Mere. Una saison flamenca, per mi la millor que hi ha. Molt amable, amb cos i densitat pel blat usat, aromàticament és una cervesa fenòlica, amb presència de tocs de pebre blanc i clavell. Aspectes clàssics del llevat belga. Final sec. Té 6.9 graus.


3.-Boon Oude Geuze Mariage Parfait. Una cervesa làmbica (geuze, amb gas) de les fàcils i amables, ja que si la gent no les coneix no ens podem passar amb els acètics o l’aciditat en general. Ni amb el brett. És una cervesa de 8 graus, amb una acidesa baixa, afruitada, amb aromes de vaïnilla i un gust final que ens pot recordar el clavell d’espècia. Una lambic per a iniciar-nos.


4.-Rebrew Smoked Pear Wild Ale. Aquí he dubtat, per això t’he consultat. Són dos sour (cerveses àcides) juntes, que sempre és un risc. Però són diferents i considero que per a acompanyar menjar, i més guisats, aquesta ens pot funcionar molt bé. Té un toc fumat a partir de l’inclusió en la recepta de peres fumades. Tocs de brett però no molt profunds i tampoc és excessivament àcida. És una enorme cervesa que podrem disfrutar mentres n’hi hagin i la cerveseria treballi, ja que són de Kiiv. l’Est d’Europa és un hub interessantíssim en quant a cervesa artesana, també Rússia. Té 6.5 graus.
5.- Reubens Three Ryes Men Brandy BA: El barley wine de postres, americà, de Seattle. 15.2 graus, cervesa maltosa envellida en barrils de brandy de poma. .

Us hi animeu?

Us hi podeu inscriure? al 609 789 920 o a bet@llepol.cat o a Reserves

Deixa un comentari

0

Comença a escriure i apreta Enter per cercar