Aquest mes de setembre, continuem fent activitats, aquest cop només en farem dues, el divendres 16 i el divendres 30.
el divendres 16, iniciem un nou format, farem un sopar, curs de cuina. Primer cuinarem i després soparem el què haurem cuinat. El tema són les fruites i les verdures, amb receptes de temporada, i on anirem més enllà de les clàssiques receptes vegetarianes.
El preu per persona és de 25€
Inclou: curs, dossier amb les receptes, i sopar.

La següent activitat serà el divendres 30 de setembre amb el 3r Tast+maridatge de Cerveses, amb el gran David Bea de Tarraco Bier Somelier, tastarem 5 cerveses i les acompanyarem amb 5 platets.
Preu per persona és de 30€

Aquest curs (escolar) ens proposem de seguir fent activitats, relacionades amb el menjar i el beure, i tornar a reprendre els cursos i tallers de cuina. Intentarem anar penjant receptes al bloc, i continuarem presentant cellers.
Si teniu algun suggeriment, en podem parlar.