L’inici de tot

El 2016, va ser l’any d’iniciar la nova aventura. Feia melmelades, moltes melmelades, però ho trobava un pèl rutinari. Després d’haver assistit, dos anys abans o tres, a un taller de gelees que feia la Gergina Regàs del Museu de la Confitura de Torrent ( a Girona), se’m va il·luminar la llum. Si les melmelades són un aprofitament total de fruites i/o verdures, les gelees en són l’escència.

Amb aquest pensament, a Llépol, li vam donar tanta importància a les gelees, a part que l’experimentació és constant i pot ser molt creatiu.

El 2016, en vam començar a fer de vermut, sent una col·laboració amb el Vermut Montseta, de Valls. En 7 anys, el concepte d’empresa ha canviat molt. I vist en prespectiva, aquella etapa va ser molt dolça.

Us deixem un article que va escriure la Ruth Troyano per La Conca 51.cat. Parla del vermut i parla de la gelea de vermut.

El vermut es reivindica a la cuina i a l’audiovisual

Quines coses té la vida, i quins camins, tot ajuda a ser com som, sense haver passat per aquí, no seríem així.

Deixa un comentari

0

Comença a escriure i apreta Enter per cercar