Tast+maridatge de vins d’alçada
Proposem la dissetena sessió dels tastos amb maridatge, aquesta edició la temàtica són els vins d’alçada, elaborats a més de 850 metres sobre el nivell del mar.
En aquest cas 5 vins combinats amb 5 plats maridats a la perfecció.
Descobrirem la influència que l’altitud aporta a els vins, amb diferents incidències climàtiques i de terrer.
“Seran dos sesions de tastos, el dia 18 i el dia 19, cal identificar quin dels dos dies hi ha disponibilitat, gràcies.”
Com sempre, marcant el nostra ADN consistirà en un tast obert, dinàmic i participatiu.
Els vins seleccionats d’aquesta dissetena edició són en aquest ordre:
- Rúbus 2016 de Jesús Moreno (Gúdar-Javalambre, Teruel)
- Pinot Noir 2015 de Celler Celler Vega Aixalà (Vilanova de Prades, DO Conca de Barberà)
- Malbec 2015 de Catena Zapata (Mendoza, Argentina)
- Valtravieso Crianza 2014 de Bodegas Valtravieso (Piñel de Arriba, Ribera del Duero)
- Thalarn 2014 de Castell d’Encus (Talarn, DO Costers del Segre)
I de postres:
- Brut Imperial de Castell d’Or – vins, caves i olis (Vila-rodona, Cava)
Reserves
Les reservas estan tancades per aquest esdeveniment.